Färdig bakat
Då var bakningen klar, kolasnittarna blev hårda och knapriga och inte så sega som dom egentligen skulle bli :) Svårt med ugnar, för jag hade dom inne så länge som det stod...men då vet jag det till nästa gång. Det blev en väldigt god smak med ingefäran i alla fall..
Sen blev det kärleksmums och i glasyren skulle det vara 70% choklad och jag tycker det blev lite för mycket chokladsmak..men när man hade ätit upp biten ville man ha en till ändå, så den blev lyckad :) Den kommer klassen få smaka en bit av i morgon ;) Men kolasnittarna vågar jag inte ta med :p
Nu har jag och pappas tjej planerat "första advent bakning" till nästa gång jag kommer ner :) Blir lite fler nya recept vi kommer prova.
Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna och i morgon har jag sovmorgon :) Vi har salong mellan 13-20 och innan vi börjar blir det lunch med klassen.
Sen blev det kärleksmums och i glasyren skulle det vara 70% choklad och jag tycker det blev lite för mycket chokladsmak..men när man hade ätit upp biten ville man ha en till ändå, så den blev lyckad :) Den kommer klassen få smaka en bit av i morgon ;) Men kolasnittarna vågar jag inte ta med :p
Nu har jag och pappas tjej planerat "första advent bakning" till nästa gång jag kommer ner :) Blir lite fler nya recept vi kommer prova.
Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna och i morgon har jag sovmorgon :) Vi har salong mellan 13-20 och innan vi börjar blir det lunch med klassen.
Kommentarer
Trackback